#hoedan?

Ongelofelijk veel mensen hebben dag in dag uit PIJN! Niet zo af en toe (zoals ik) maar echt ELKE DAG. Als ik last heb van mijn enkels zoals een aantal zomers terug, dan weet ik vaak de oorzaak wel en weet ik ook wat ik kan doen. Doe ik wat ik moet doen dan verdwijnt de pijn. Maar bij een grote groep mensen werkt dat niet meer. Zij zitten gevangen in de pijncirkel: pijn -> moe -> toch werken, de dingen doen die gedaan moeten worden -> nog meer pijn enzovoort enzovoort.

Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Zo kan je niet werken (niet voor een werkgever en niet voor jezelf). Daar zou toch een oplossing voor gevonden moeten worden! Het liefst een natuurlijke methode, therapie. Maakt niet uit, als het maar geen pilletje is!

Naar mijn mening is reflexzone de natuurlijke therapie dat mag duidelijk zijn, maar waarom dan wel?

3 stappen om dagelijkse pijn te verminderen

1. Zorg voor ontspanning.

Ontspanning is essentieel om pijn aan te pakken. Lachen, bewegen zijn ook natuurlijke methodes om ontspanning te creëren. Al zal de chronische pijnpatiënt nu achter zijn oren gaan krabben en denken “Lachen? Er valt niets te lachen” of “Man, van mijn stoel opstaan doet al zo’n pijn. Bewegen kan ik allang niet meer”. Dan is een therapie zoals reflexzone de oplossing: liggend in een stoel, niets meer doen dan mijn handen volgen, ervaren wat er gebeurd en opeens merken dat je lichaam zich ontspant, dat je gaat geeuwen: ONTSPANNING.
Alleen als je lichaam ontspannen is, kan het zich herstellen!

2. Zet je lichaam aan het werk.

Deze stap gebeurt automatisch als je de behandeling ontvangt: via mijn handen gaat er een seintje naar je lichaam. En dit seintje zorgt ervoor dat het herstellend vermogen aangespoord wordt om je lichaam aan het werk te zetten om te herstellen. Het is te begrijpen dat als je lichaam het spoor al lange tijd bijster is dat het herstel langere tijd duurt.

3. Los blokkades op.

Het eerste  wat je lichaam dan doet zijn blokkades oplossen. Wat zijn blokkades dan? Dat zijn opgehoopte afvalstoffen die processen in de weg zitten: deze afvalstoffen zouden afgevoerd moeten worden via je urine of ontlasting. Via reflexzonetherapie los ik deze afvalstoffen op in het weefselvocht en daarna geef ik via bepaalde drukpunten het seintje: daar is het afvoerputje, daar moet het heen. Aan u de opdracht om te zorgen dat er voldoende water (dat is puur water het liefst warm) om dit proces te ondersteunen. Zonder water zitten de blokkades er in no time weer!

Dus ondanks de pijn blijf lachen, werk aan de winkel en ruim op. Daar wil ik je graag bij helpen. In mijn praktijk ontvang je een super ontspannende behandeling of in een online sessie laat ik je zien hoe je zelf met reflexzone aan de slag kan gaan.

Heb je nog nooit een reflexzonebehandeling ervaren?
Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking a €55,- (actuele waarde: €85,-) dit kan zowel live als online!

Wat doet u om uw pijn te verminderen?

Noem in het commentaarveld hieronder uw oplossing om pijn te verminderen en vertel: heeft het geholpen?

Als dit artikel interessant is voor mensen in jouw familie, vrienden of kennissenkring, wil je het dan ‘delen’ door op één van de social media knoppen hieronder te klikken?