Tarieven en vergoedingen

Reflexzonetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed tot een maximum bedrag per jaar. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. U doet er goed aan om dit vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen. Of kijk in het volgende bestand:

Kijk op website VNRT voor meer informatie.

Tarieven 2022 (zowel live als online)

Kennismakingsgesprek
Behandeling volwassenen
Behandeling kinderen (t/m 16 jaar)
Traject van 5 behandelingen
Traject van 10 behandelingen
Traject van 15 behandelingen

Prijzen per behandeling of traject

€ 0,-
€ 85,-
€ 45,-
€ 340,-
€ 680,-
€ 1020,-

Behandeltraject

In een serie behandelingen kan ik uw klachten beter behandelen dan dat u af en toe langs komt voor een behandeling. De behandelingen zullen in  het begin elke week zijn en afhankelijk van uw situatie en hoe uw lichaam er op reageert kan de vervolg behandeling later worden gepland.
Vandaar de volgende aanbiedingen. In deze trajecten maak ik de behandeling geheel op maat voor uw situatie.

Traject van 5 behandelingen van € 425,- nu voor € 340,
Deze serie van 5 behandelingen plannen we 5 weken achterelkaar, zodat de werking  van reflexzonetherapie goed doordringt in uw lichaam.
Resultaat voor u is dat uw vermogen tot zelf genezing wordt aangespoord. De “innerlijke dokter” kan hierna aan de slag met uw klachten (of deze nu vaag zijn of niet). Uw lichaam zal zich herstellen en prettiger aanvoelen, eventuele pijnen verdwijnen.

Traject van 10 behandelingen van € 850,- voor € 680,-
Na 5 behandelingen herkent het lichaam wat de bedoeling is van de therapie. Ongetwijfeld is dan al veel opgelost. In het traject houden we het proces van verbeteringen bij.
Voordeel van 10 behandelingen is dat de werking van reflexzonetherapie voor langere tijd in uw lichaam voelbaar zal zijn.

Traject van 15 behandelingen van € 1275,- voor € 1020,-
Nog eens 5 behandelingen extra: dat betekent voor u nog meer verbeteringen.
Resultaat voor u is dat de bestaande klachten beter hanteerbaar zullen zijn en mogelijk zelfs verdwijnen.

Vergoedingen
Nogmaals: de behandelingen zijn te declareren bij de zorgverzekering mits u aanvullend verzekerd bent (zie bovenin deze pagina het document).
De trajecten dienen bij aankoop betaald te worden. U ontvangt een direct betaalbewijs en per behandeling een factuur voor de zorgverzekeraar indien van toepassing.

Uw eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen uit de aanvullende verzekering.

KvK 20133340