Wat is reflexzonetherapie?

Reflexzonetherapie is een laagdrempelige therapie die eenvoudig gegeven en ontvangen kan worden. Hoofddoel kan zijn: pijn vermindering, gezonder worden, stress verminderen, beter in je vel zitten, weer in beweging komen. Voorheen droeg mijn praktijk de naam ‘Simpel en Doeltreffend’, daar de reflexzonebehandelingen in feite “simpel” uit te voeren zijn en de doeltreffendheid van de behandelingen verrassend is.
Waarom dan toch ‘Alie Bruins Reflexzone’? Duidelijkheid over wat ik doe en dat ‘ik’ dit doe won van ‘Simpel en Doeltreffend’. En nog steeds vragen mensen: wat is dat dan? Ik heb er een e-book overgeschreven: Reflexzonetherapie in 10 vragen

Wat is reflexzonetherapie?

zones

De voet- en handreflexmassage geeft het gehele lichaam een stimulans om te ontspannen en te herstellen. Elk stukje van de voet/hand reflecteert naar een bepaald gebied in het lichaam, deze gebieden heten reflexzones. Vandaar de naam reflexzonetherapie.

Reflexzonetherapie pas je toe bij:

Pijn
Vermoeidheid
Stress en spanning,
RSI,
Nek– rug– en schouderklachten
Verminderde weerstand
Darmproblemen
Incontinentie
Menstruatieklachten
Zwangerschap
ADHD/Dyslexie
Overgangsklachten
en vele andere klachten.

Reflexzonetherapie zet het lichaam in beweging. Het zelfgenezend vermogen wordt aangezet om lichaamsprocessen op gang te helpen zodat je gezonder en energieker gaat worden.

Ik nodig je graag uit om een kijkje te komen nemen in mijn praktijk.

Een reflexzonebehandeling vervangt nooit een medische behandeling! Een reflexzonetherapeut stelt geen medische diagnose!