Challenge: Verbeter je leven – begin bij jezelf in 30 dagen

De 30 dagen verbeter je leven – begin bij jezelf challenge en die begint NU

In een van mijn live op facebook vertelde ik dat ik eigenlijk zelden tot nooit de oefeningen doe die ik mee geef aan mijn klanten. Dapper om dat toe te geven, maar waarom zou ik er niet mee beginnen? Gewoon om dat het kan, niet zo zeer omdat het moet?

Ik ben direct in de pen geklommen en tada: ik schreef zomaar een uitdaging voor mezelf!

Ga ik nu werkelijk een challenge beginnen?

Ja en nee: jezelf verbeteren, daar staat internet vol mee. Ik ben mijn hele leven al bezig mensen de weg aan het wijzen: kijk daar moet je zijn. Dus…

Een simpel formulier waarin jij je verbeterpunten kan schrijven en een facebook groep waarin je vragen of bedenkingen of opmerkingen of hulp kan vragen. Want hé, je ziet het: ik wil me gewoon blijven verbeteren het hele jaar door.

Iets willen veranderen wil nog niet zeggen dat je het ook doet, dat je het ook gaat volhouden. Bij dat volhouden is samen doen heel belangrijk. Geen garantie dat het lukt.

Hoe beginnen

Wordt lid van deze facebook groep hierin zet ik tips en aandachtspunten.

Schrijf je in om de checklist te ontvangen:

Voor mezelf ben ik heel benieuwd of mensen me gaan volgen. Hierin in deze challenge en op facebook in mijn live (12:00 alie bruins of alie bruins reflexzone).