Webinar: Leven tot je 100ste

Leven tot je 100ste?!

“Ik 110 jaar?!” riep ik op mijn 55ste “ben ik nog maar op de helft”. Dit nadat een collega-vriendin vanaf een foto stiekem naar mijn levenslijn had gekeken. Onlangs door een heuse handenlezer laten checken: ja hoor minimaal 100 en waarschijnlijk ouder.

Ik kan er wel om lachen en neem het toch serieus. Stel dat ik deze leeftijd ga behalen, wat zou ik dan nu anders moeten gaan inrichten, anders moeten gaan doen als ik deze leeftijd zo fit mogelijk en gezond mogelijk wil gaan halen?
Als eerste: meer bewegen
Als tweede: gezonder eten en dus niet meer snoepen
Als derde… euh

Weet je dat het bijbehorende onderzoek 4 levensgebieden, met elk 3 sub categorieën heeft kunnen filteren uit al het onderzoeksmateriaal. Dus 12 issues die je kan bestuderen om je levenskwaliteit, je gezondheid en alles wat daarmee samenhangt te verbeteren.

Leven tot je 100ste! Nou, dan mag ik nog dik 40 jaar! Hoe zit dit bij jou? Deze tijd, die jouw gegeven is, hoe ga je deze benutten zodat je met gemak de gewenste leeftijd haal? Want eerlijk gezegd 100 worden zit er voor de meeste mensen nog steeds niet in. Wat zeg ik op weg naar dit webinar werd me dat door behoorlijk wat mensen gezegd. 88 werd als ideale leeftijd genoemd, maar dan wel zo fit mogelijk en zonder mentale problemen. Stel je bent in de 40… dan heb je hetzelfde aantal jaren voor de boeg als ik 💜

Alleen al daarom zal je even moeten komen kijken! Mijn praatje duurt ongeveer 30 minuten waarna we nog even wat kunnen napraten. Ik houd je maximaal 40 minuten bezig, zodat jij tijd over houdt om te leven!

Wat krijg je te horen in dit in dit webinar:
– de highlights van het onderzoek
– wat zijn de “blauwe zones”
– welke pijlers horen daarbij
– waarom zouden we dit gaan naleven
– wat is de grote gemene deler met reflexzone!

Schrijf je in voor het webinar over Leven tot je 100ste, creëer je eigen blauwe zone!