Webinar: Leven tot je 100ste

webinar 1 december 14:00 uur

“Ik 110 jaar?!” riep ik op mijn 55ste “ben ik nog maar op de helft”. Dit nadat een collega-vriendin vanaf een foto stiekem naar mijn levenslijn had gekeken. Onlangs door een heuse handenlezer laten checken: ja hoor minimaal 100 en waarschijnlijk ouder.

Ik kan er wel om lachen en neem het toch serieus. Stel dat ik deze leeftijd ga behalen, wat zou ik dan nu anders moeten gaan inrichten, anders moeten gaan doen als ik deze leeftijd zo fit mogelijk en gezond mogelijk wil gaan halen?

Nu “moet” ik nog iets meer dan 40 jaar wil ik honderd worden. Hoe zit dit bij jou? De tijd, die jouw gegeven is, hoe ga je deze benutten zodat je met gemak de gewenste leeftijd haal?

In het webinar:
– wat zijn de “blauwe zones”
– welke pijlers horen daarbij
– wat is de grote gemene deler met reflexzone!

Schrijf je in voor het webinar over Leven tot je 100ste, creëer je eigen blauwe zone!