Reflexzone is super ontspannend! Klanten op mijn bank beginnen nadat zij zich hebben overgegeven aan mijn handen vanzelf te geeuwen of hun darmen beginnen te borrelen. DIT IS ONTSPANNING!

Hè hè eindelijk gaan die schouders omlaag, wordt het brein uitgeschakeld. Voor een uurtje even… niets…

Ontspanning
Hoe ontspan jij?

Gebeurd er dan niets?

Er gebeurd van alles: het zelfgenezend vermogen wordt aangespoord om aan het werk te gaan, ademhalingssysteem loost het teveel aan CO2, darmen gaan aan de slag met het voedsel wat verwerkt moet worden en vele herstelwerkzaamheden worden opstart.

Zonder ontspanning kan je lichaam niet herstellen!

Dat is toch heel veel!

Of je daar wat van gaat merken is afhankelijk hoe gevoelig je bent:
waar de andere bijna niets merkt, gaat de andere veel meer pijn of ander ongemak merken,
waar de een hoofdpijn krijgt, wordt bij de ander de hoofdpijn opgelost…

Tja in alle gevallen zeg ik na 1x een behandeling mag je eigenlijk niet er vanuit gaan dat je klachten opgelost zullen zijn. Uitzonderingen daar gelaten… Uitzonderingen zoals die meneer met clusterhoofdpijnen die na zijn eigen zeggen na 1 behandeling geen clusterhoofdpijnen meer heeft gekregen. Normaal gesproken is dat na zo’n 8 tot 10 behandelingen het geval, zoals bij die twee dames die ik van hun migraines af heb geholpen.

Kan je na de behandeling weer alles doen?

Nou ik heb ik veel liever dat je jezelf wat tijd gunt na de behandeling: je lichaam is gigantisch aan het werk en als jij dan als een dolle je dag gaat opvullen “want ik voel me nu heerlijk” dan kan je erop wachten dat je lichaam gaat protesteren!

Bij behoorlijke klachten kan je juist de eerste 3 dagen een terugval verwachten of juist een ontspanning/oplossing/opluchting ervaren die na een dag of 3 weer afneemt. Zowel de terugval als de opluchting is een reactie op de behandeling: er wordt gewerkt aan herstel. Dit is dus heel normaal en zeker heel erg anders dan bij een tablet van de dokter.

Lichaam aan het werk zetten
Reflexzone zet het lichaam aan het werk