Huh, kan dat “je zelfgenezend vermogen aanzetten”? Tuurlijk  kan dat. Sterker nog: je doet het al!
Zodra jij je in de vingers snijd gaat je lichaam aan de slag met het herstel, dat vinden we logisch. In je lichaam vallen dagelijks vele cellen om: ouderdom, te weinig  zuurstof, te weinig voeding, te … vul zelf maar in. Dit omvallen geeft sowieso een seintje aan het immuunsysteem (het zelfgenezend of zelfherstellend vermogen): er moet iets opgeruimd worden, doe wat.

Zelfgenezend vermogen

Dit vermogen wordt soms ook bij ogenschijnlijk “gezonde” mensen op een lager pitje gezet of nog erger non-actief gezet. De seintjes komen niet door bij het immuunsysteem. Mijn inziens is je leefstijl de grootste boosdoener: veel suikers in de kant en klare maaltijden, weinig  beweging, mopperend denken, ademhalen tussen je oren in plaatst van onderin je buik. Voor deze leefstijl issues ben jij degene die daar wat aan kan doen. Wat werkt voor jouw? Dat is een behoorlijke zoektocht wat vooral afhangt van de prioriteit die jij eraan geeft.

Reflexzone

is een manier om dit vermogen bij jezelf te herstellen, te activeren. Veel kan jezelf en dat wat een specifiekere behandeling nodig heeft, kan ik je geven.

Reflexzone is een natuurlijke therapie op handen/voeten of gezicht. Door drukpunten te activeren worden de seintjes opnieuw doorgeven aan zelfherstellend vermogen. Dit vermogen schrikt bij wijze van spreken wakker en gaat doen waarvoor het bedoeld is: HERSTELLEN DAAR WAT NODIG IS.

Zelf doen? Kan vanaf 17 oktober geef ik de training: Zet AAN dat zelfgenezend vermogen, regie over eigen gezondheid.
(https://www.aliebruinsreflexzone.nl/regieovereigengezondheid/)

Zet aan dat zelfgenezend vermogen

Of kom naar mijn praktijk om te ervaren wat reflexzone kan doen. Bijvoorbeeld: je lichaam ontspannen zodat het zichzelf kan herstellen. Klinkt logisch toch?

Volg me ook op Facebook (dagelijks live om 8:30) of LinkedIn.